Een professionele website tegen een betaalbare prijs

Binnen één week online bereikbaar voor al jouw klanten

Een professionele website tegen een betaalbare prijs.

Binnen één week online bereikbaar voor al jouw klanten

Ik help je graag verder:

Tel.: +31 (0) 6 81 88 39 10
Mail: raoul@onlinelimburg.nl
ma t/m vrij 10:00 – 17:00

 

Onze gegevens:

KvK nr.: 67214452
IBAN: NL89INGB0005876715

Onlinelimburg is onderdeel van Studio Supreme.

Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?
De genoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.
Zijn de prijzen inclusief domeinnaam en hosting?

De prijzen van onze pakketten zijn excl. domeinnaam en hosting. We helpen je graag bij het aansluiten van het juiste pakket.

Wat als ik al een hostingpakket en domeinnaam heb?

Geen probleem! Heb je een hostingpakket bij bijv. strato, yourhosting of een andere hostingprovider, kun je daar gewoon blijven. Het enige waar je even rekening mee moet houden is dat wij eenmalig een vergoeding vragen van €50,- excl. BTW voor het installeren van uw website via hun systeem. Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met een van onze adviseurs via de chat rechts onder of geef ons even een belletje!

Moet ik zelf teksten aanleveren?

Je kunt heel gemakkelijk jouw teksten aanleveren via mail of later de teksten zelf toevoegen aan je website. We denken altijd met je mee. Dus mochten er nog wat dingen moeten worden aangepast, dan geven we dat natuurlijk even aan.

Moet ik zelf foto's aanleveren?

Mooie en professionele foto’s zijn super belangrijk voor de uitstraling van jouw website. Daarom vragen wij altijd foto’s van jouw onderneming zodat wij deze kunnen gebruiken op je website. Mocht je niet helemaal tevreden zijn of nog geen professionele foto’s hebben, komen we graag een keer langs om foto’s te maken zodat de website de beste indruk achter laat bij uw  klanten. De prijzen voor een bedrijfs fotoreportage beginnen vanaf €149,- excl. BTW. Zeker de moeite waard!

Maken jullie ook websites/webshops op maat?

Ja, wij ontwikkelen ook websites en webshops op maat. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Chat met een van onze adviseurs of maak vrijblijvend een afspraak.